Cum sa verificati daca temperatura procesorului este prea mare

Cum sa verificati daca temperatura procesorului este prea mare

Specialistii de la Best IT Service, companie specializata in reparatia de calculatoare si imprimante din Bucuresti, ne-au impartasit cateva din secretele pe care orice proprietar de calculator trebuie sa le stie. Esti ingrijorat ca temperatura procesorului este prea mare? Aceasta problema va aparea in mod normal numai daca incercati sa va overclocati procesorul. Daca sunteti un expert in calculatoare si stiti cum sa faceti un overclock pe orice calculator, probabil ca nu trebuie sa cititi acest articol.

Cu toate acestea, mai multe persoane opteaza pentru achizitionarea de calculatoare personalizate care sunt relativ ieftine, acum este posibil ca un incepator sa suprascrie un procesor doar prin alegerea unei setari diferite in BIOS.

La overclocking, doriti sa monitorizati cu atentie temperatura procesorului. Pentru a afla temperatura procesorului, va trebui sa descarcati un program de terta parte care poate citi temperatura pe fiecare nucleu din procesor.

Cum se Verifica Temperatura Procesorului

Cea mai usoara modalitate de a va verifica temperatura procesorului este sa descarcati Core Temp de la alcpu.com. Odata ce ati descarcat software-ul, rulati programul de instalare si faceti click pe caseta de Launch Core Temp. In cele din urma, faceti click pe Finish.

citeste mai mult