Criminalitatea digitala cunoaste o crestere fara precedent peste tot in lume. Sunt protejate datele personale furnizate in mediul online?

Loading ad ...

Criminalitatea digitala cunoaste o crestere fara precedent peste tot in lume. Sunt protejate datele personale furnizate in mediul online?

Noua Lege a Securitatii Cibernetice a Romaniei va face obiectul conferintei “Securitate cibernetica – Amenintari. Masuri legislative si aplicare” care va avea loc pe data de 25 martie 2016 la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel.

Conferinta asigura cadrul necesar dezbaterii pe tema securitatii cibernetice nationale prin implicarea mediului privat si a institutiilor publice. La eveniment participa reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor publice, furnizori de servicii si infrastructura IT&C, companii care prelucreaza date cu caracter personal, avocati si presa.

Metodele de atac ale sistemelor cibernetice se adapteaza continuu. De aceea, pregatirea in sensul combaterii criminalitatii cibernetice trebuie sa devina o activitate permanenta, adaptata celor mai noi tendinte in domeniu. Participantii la eveniment vor afla totul despre prevederile noii legislatii, care sunt amenintarile actuale si solutiile, cum se poate aborda securitatea datelor intr-o organizatie, analiza riscurilor informatice curente, dar si despre impactul asupra mediului de afaceri si contributia la dezvoltarea comertului electronic.

La eveniment vor participa in calitate de speakeri Marius Bostan, Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Augustin Jianu, General Director CERT-RO, Florin Cosmoiu şeful Centrului Cyberint din cadrul SRI, precum si specialisti in securitate cibernetica romani si straini.

Conferinta se adreseaza reprezentantilor companiilor din domeniul IT&C, companiilor care prelucreaza date personale, institutiilor si autoritatilor publice.

Partenerii care sustin acest eveniment sunt companiile Clico si Safetech.

Mai multe detalii gasiti accesand: https://www.concordcom.ro/Evenimente/Securitate-Cibernetica/

Loading ad ...