Cosmin Olăroiu, lăsat în Milano fără ceasul de lux de la mână prin metoda “îmbrățișării afectuoase”

Cosmin Olăroiu, lăsat în Milano fără ceasul de lux de la mână prin metoda “îmbrățișării afectuoase”

Antrenorul român, Cosmin Olaroiu, se plimba pe via della Spiga in Milano, alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Acesta a reușit să-i fure ceasul de lux de la mână. Potrivit apropiaților tehnicianului, ceasul furat este un Richard Mille, care costă în jur de 180.000 $.

Ilgiorno.it scrie că antrenorul nu a realizat în primă fază ce s-a întâmplat, dar și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător. Ulterior, hoțul a fugit pe un scuter, alături de un complice.

“Fostul antrenor de la Jiangsu Suning și Steaua București, Cosmin Olăroiu (52 de ani), a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, ieri după-amiază, luni, 30 august, pe via della Spiga.”, scrie sursa citată.

Ilgiorno.it scrie că a fost deschisă o investigație, după ce Cosmin Olăroiu a dat declarații la o secție de poliție și i-a făcut o descriere hoțului. Autoritățile analizează, de asemenea, și imaginile colectate de la camerele de supraveghere montate în zona în care a avut loc incidentul.

“Hoțul nu a acționat deloc la întâmplare, ci a așteptat cel mai bun moment pentru a intra în acțiune. Și a acționat fără greșeală. Nu este prima dată când se întâmplă astfel de lucruri pe via della Spiga.