Cele mai ciudate stimulente pentru pofta de sex

Cele mai ciudate stimulente pentru pofta de sex

Numeroase mâncăruri preparate cu ingrediente neobişnuite, uneori necomestibile, au fost folosite de-a lungul timpului pentru efectul lor afrodisiac.

O supă tradiţională folosită în unele regiuni din Asia de Sud-Est, care conţine bucăţi din penisul şi testiculele unui taur este renumită pentru proprietăţile sale afrodisiace. Între ingredientele care completează reţeta se mai află ceapa, morcovii şi bulionul. Carnea trebuie spălată foarte bine înainte de a fi amestecată cu legumele şi mirodeniile.

Peştele Fugu

Una dintre cele mai stranii creaturi marine recomandate ca ingredient în reţetele mâncărurilor afrodisiace este peştele Fugu, considerat o delicatesă în unele zone ale Asiei. Este gătit doar de bucătarii experimentaţi, pentru că unele părţi ale sale sunt otrăvitoare. Atunci când este mâncată, carnea peştelui Fugu provoacă amorţeala gurii şi a obrajilor dar şi furnicături şi excitare, potrivit unor mărturii.

Cobra

Şerpii au conotaţii sexuale care datează de secole, iar consumul de cobre pentru a îmbunătăţi performanţele sexuale este o practică întâlnită în multe părţi ale Asiei. În unele preparate, sângele de cobră este amestecat în recipient cu o băutură care conţine alcool. De asemenea, carnea de cobră este consumată pentru calitatile sale afrodisiace. Şi în acest caz, este recomandat ca bucătarii care prepară mâncarea să fie bine instruiţi.

Citeste mai mult: adev.ro/offhij