Cele 3 reguli de aur fară de care NU vei intra în liga profesionistă a pariorilor

Cele 3 reguli de aur fară de care NU vei intra în liga profesionistă a pariorilor

Pariurile online sunt un mod popular de petrecere a timpului liber printre adulți. Deși componenta de relaxare a acestei activități este de multe ori depășită de adrenalina pe care o poate descătușa, mulți împătimiți, mai ales cei care sunt fani ai sporturilor, dar nu numai ei, continuă să parieze în speranța ”loviturii anului”.

Destul de puțini reușesc, însă, să dea adevărate lovituri, iar aceștia sunt, de regulă, pariorii profesioniști care sunt dedicați trup și suflet pariurilor sau sportului. Dacă vrei să intri în acest club select și să începi să câștigi sume mai mari de bani, cel mai bun sfat este să urmezi calea profesioniștilor. Este destul de evident că ei fac ceva ce merge, dacă reușesc să câștige de atâtea ori, nu-i așa? 

Indiferent de sportul pe care pariezi, unde pariezi și chiar dacă pariezi pe altceva, iată trei trucuri de aur care te vor ajuta să intri în clubul pariorilor profesioniști.

 

  • Mărimea mizelor nu are efect asupra succesului. 

Totuși, contează mai mult cum corelezi mizele între ele. În acest caz ai două variante din care ar trebui să alegi doar una și să te ții de ea constant.

  • Prima variantă este adresată începătorilor și este cea mai ușor de aplicat. Aceasta presupune să menții mizele identice de fiecare dată când pariezi. Nu contează că ai câștigat de 5 ori la rând sau că ai pierdut de 10 ori consecutiv. Primul pariu pe care îl faci la începutul anului ar trebui să aibă aceeași miză cu cel făcut la finele anului.
  • A doua variantă presupune să-ți stabilești un sistem de mize în funcție de cat de mult ești sigur de alegerea pe care mizezi. Sistemul presupune alocarea unor puncte, fiecare punct având o valoare în bani. De exemplu, o miză care este foarte incertă echivalează un singur punct, o miză mai realistă înseamnă două puncte iar o miză de care ești foarte sigur o notezi cu trei puncte. Astfel vei avea un set de lucru de mize pe care îl poți folosi, împreună cu flerul tău, pentru a mări rata de câștiguri în mod regulat.

 

  • Fii rece și calculat. Renunță la emoții.

Pentru mulți pariori, mai ales pentru cei care iubesc anumite sporturi sau sportivi, este dificil să-și țină emoțiile în frâu. Până la urmă, un microbist adevărat nu este unul calm și calculat. În mod sigur vei fi fan al unei echipe sau al unui sportiv sau sportive cu care vei ține până în pânzele albe, indiferent de victorii sau pierderi.

Dar dacă vrei să fii profesionist, ar trebui să separi ”pasiunea” de logica rece a pariurilor. Nu ar trebui să lași emoțiile să te invadeze atunci când pariezi, deoarece, aproape sigur, vei lua decizii greșite. 

La fel, ar trebui să pariezi doar atunci când ai mintea limpede. Stresul sau oboseala sunt inamicii unui parior profesionist, și nu ar trebui să pariezi niciodată în aceste condiții mentale. 

 

  • Cercetează cotele de pariuri de la mai multe agenții 

Oricine pariază având doar un singur cont la o singură agenție de pariuri, nu este un parior profesionist. Fiecare agenție de pariuri are cote de pariuri diferite, termeni și condiții diferite la pariuri, oferte speciale și alte modalități de a fi mai atractive pentru clienți.

Dacă te limitezi la doar la un singur cont deschis la o singură agenție, vei avea de pierdut pe termen lung, mai ales că vei rata cote mai bune care ar fi putut să-ți aducă câștiguri mai mari. Majoritatea agențiilor fizice au și site-uri sau aplicații, așa cum este, de exemplu, cazul agenției Maxbet în mediul online, oferind o cale ușoară de a te putea înregistra rapid. 

Ar putea părea că alergi după diferențe mici de câștig, dar, adunate de-a lungul unui an, acestea se pot acumula într-o sumă frumușică. De ce să nu profiți de ofertele și pariurile promoționale oferite de mai multe agenții? Cu cât ai mai multe conturi deschise, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

În concluzie, dacă vei reuși să aplici aceste reguli, să administrezi eficient mizele, să profiți de ofertele cele mai bune și să renunți la emoții ești deja pe calea cea bună spre a deveni un parior profesionist. 

Sursa foto: shutterstck.com