Ce surprize te asteapta la Carnavalul Medieval de la Hunedoara

Ce surprize te asteapta la Carnavalul Medieval de la Hunedoara

A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons in parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Istoriei României și Primăria Municipiului Hunedoara ți-au pregătit, și anul acesta, trei zile în care tradițiile și legendele locului, arta și gastronomia secolului al XV-lea vor însufleți Castelul Corvinilor.

Veți găsi la curte, pe tot parcursul evenimentului, ateliere meșteșugărești (olărit, pielărie, țesătură), ateliere de dansuri și jocuri medievale (Curtea Comedianților), concerte de muzică medievală (Truverii, Lupus Dacus) și mini-spectacole (teatru- trupa Skepsis, teatru de păpuși – compania MAG, Ordinul Cavalerilor, parada costumelor).
Seara de sâmbătă aduce în fața publicului spectacolul de teatru ”Credință și Sânge”, care duce mai departe povestea lui Iancu de Hunedoara și-i are în prim plan pe Dan Condurache, Eugenia Șerban, Corneliu Ulici, Denis Ștefan, Octavian Strunilă, Diana Dumitrescu, Dimitrii Bogomaz, Dana Rotaru, Horea Suciu și Dragoș Dumitru.

Spectacolul va începe la ora 21:00 și se va juca în spatele Castelului, dar va putea fi urmărit și pe un ecran led, amplasat pe platoul din față. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică, maestrul bucătar Horia Vîrlan și actrița Eugenia Șerban vă așteaptă la un demo culinar cu rețete de poveste.

Programul complet al evenimentului și mai multe informații legate de Carnaval puteți găsi aici
<https://www.facebook.com/pages/Carnavalul-Medieval-de-la-Hunedoara/421882177928500>.

In cadrul evenimentelor vor fi diseminate materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!”, pe diverse teme.

Totodata vor fi oferite premii pentru copii constand in : revista Garfield, tricouri personalizate InfoCons, sepci personalizate InfoCons, carti din colectia Disney, jucarii, etc.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S.Romania -o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!