Ce au cautat si cumparat online romanii in pandemie

Ce au cautat si cumparat online romanii in pandemie

Pandemia care a inceput in urma cu un an a perturbat societatea la toate nivelurile, de la munca si traiul de zi cu zi si pana la moda sau vacante. Dorintele, interesele si cumparaturile au fost diferite in 2020, iar acest lucru s-a vazut si din ce au cautat romanii pe Google.

Retail-ul online a fost unul dintre castigatorii ultimelor 12 luni, iar produsele cele mai cautate au fost cele legate de casa – amenajarea ei, biroul de acasa sau gradina.

Potrivit datelor Google, produsele din categoria “casa si gradina” au inregistrat cea mai mare crestere in cautarile in Romania in 2020: +39% fata de 2019.

Munca de acasa a dus la o “explozie” a interesului pentru produse de birou: cautarile s-au dublat in 2020, iar in anumite perioade ale anului (noiembrie si mai) fiind chiar triple fata de acceasi parioada a anul anterior.
Cautarile dupa jocuri au crescut semnificativ anul trecut (+32%), alaturi de cele pentru electronice (+28%), mancare si bauturi (27%), hobby-uri (+25%) si imbracaminte / incaltaminte (+20%).

Pandantiv #crocodil de aur 14K [stoc limitat]

✅1,54 gr/aur 14K

–> https://www.cadoubijuterii.ro/produs/pandantiv-crocodil-de-aur-14k/

Publicată de Bijuterii cadou pe Joi, 4 martie 2021

Majoritatea categoriilor de produse au cunoscut doua varfuri ale interesului in cautarile pe Google anul trecut.

In mod deja traditional, apogeul in fiecare an in retailul online este atins in perioada Black Friday (noiembrie), ceea ce s-a intamplat si in 2020, cand romanii au cautat cel mai mult pe Google produse si servicii.

citeste mai mult