Căpitanului nu i-a venit să creadă: avionul său a zburat la un metru de un OZN

Căpitanului nu i-a venit să creadă: avionul său a zburat la un metru de un OZN

Cursă Ibiza – Manchester cu peripeţii. Căpitanul unei curse operată de compania aerienă Thomas Cook a declarat că a fost la un pas să se ciocnească cu un OZN. Ciudăţenia abia acum urmează: se pare că nava neidentificată era în formă de minge de rugby. Spre norocul pasagerilor, OZN-ul a trecut la câțiva metri de aeronavă.

Avionul zbura cu o viteză de croazieră de 830 de kilometri pe oră, la 10.300 de metri altitudine, când dintr-o dată a trecut pe lângă el, de la stânga la dreapta, obiectul zburător neidentificat în formă de minge de rugby.

Nu este primul caz de acest fel semnalat de piloţi. Anul trecut, pilotul unui Airbus, in care se aflau 220 de persoane si care se indrepta catre aeroportul din Glasgow, Marea Britanie, a rămas mut de uimire când a observat un obiect neidentificat care intră sub avion. Deşi radarele nu au semnalat nimic, pilotul a susţinut cu tărie că a fost martorul unei întâlniri cu un OZN.

“Obiectul a trecut chiar pe sub avion. S-a intamplat atat de repede ca nici nu am apucat sa il inregistram. Tot ce am putut sa observam au fost culorile de albastru si argintiu. Turnul de control ne-a spus ca nu a aparut nimic pe radar si ca nu exista nicio informatie legata de un alt avion in zona”, a declarat pilotul.

photo credit: yoda.ro