Bombă! Gigi Becali, aproape un om liber: instanța a decis ca omul de afaceri să fie încarcerat în regim deschis

Bombă! Gigi Becali, aproape un om liber: instanța a decis ca omul de afaceri să fie încarcerat în regim deschis

Vești bune pentru Gigi Becali: deși va fi în continuare deținut, acesta va fi liber pe timpul zilei să muncească și să vorbească oricât la telefon. Vineri, 6 decembrie, instanța a acceptat cererea omului de afaceri pentru acordarea de regim deschis. Anunțul a fost făcut de președintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală.
“Gigi Becali m-a rugat sa va transmit ca poate iesi dimineata din inchisoare, poate sa vorbeasca la telefon, sa mearga la locul de munca in care este angajat. Se poate angaja si la un club de fotbal, dar nu doar la Steaua, ci si la Farul Constanta sau alte cluburi. Depinde la ce penitenciar va fi mutat”, a declarat Argaseala.

“Regimul asta deschis presupune plecarea dimineata din penitenciar si intoarcerea seara, fara a fi urmarit. Are libertatea de a merge la locul de munca, isi desfasoara activitatea si se intoarce seara in penitenciar”, a adaugat Argaseala.
Trebuie menționat că Gigi Becali va putea munci doar pe raza județului Constanța, județul în care se află penitenciarul Poarta Alba, locul unde este omul de afaceri încarcerat.

Gigi Becali, confesiuni din închisoare. Primul interviu acordat din penitenciar de patronul Stelei

Gigi Becali: “Mă retrag din viaţa publică”

Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Teologie. A ales specializarea Teologie Pastorală