Asociaţia Smart Projects rămâne aproape de vâlceni

Asociaţia Smart Projects rămâne aproape de vâlceni

Asociatia Smart Projects anunta ca va continua sa ofere sprijin persoanelor in cautarea unui loc de munca din judetul Vâlcea, in ciuda faptului ca proiectul european , “Muncesti cu carte…de munca!”, a luat sfarsit.

Astfel, echipa Smart Projects doreşte sa anunte, atât beneficiarii cursurilor gratuite, cât si persoanele fara un loc de munca din judet, ca, impreuna cu partenerul SC Ascendo SRL, va derula activitati in sprijinul imbunatatirii insertiei şomerilor pe piata muncii.

Persoanele interesate sunt invitate la sediul Asociatiei Smart Projects din Str. Aleea Olaneşti, Nr. 4, Bl. 6, Ap. 2.

Astfel, spijinul consta in: consiliere si mentoring, consultanta gratuita pentru infiintarea si demararea unei afaceri pe cont propriu.

Echipa Smart Projects a oferit persoanelor in cautarea unui loc de munca din judetul Valcea, din luna martie 2011 si pana in luna iulie 2012, posibilitatea de a urma cursuri de calificare si perfectionare gratuite, certificate CNFPA. Este vorba de specializari in Lucrator in Hoteluri (Camerist/a), Lucrator in Comert.

Asociatia Smart Projects a derulat in perioada 01.11.2011 – 31.10.2012 “Muncesti cu carte…de munca!”, Nr.contract: POSDRU/102/5.1/G/76106, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).

Afla mai multe informatii despre proiectul derulat de Asociatia Smart Projects intrand pe site-ul proiectului www.munceste-cu-carte.ro