Asociatia Smart Projects invita absolventii valceni la Bursa Fortei de Munca

Asociatia Smart Projects invita absolventii valceni la Bursa Fortei de Munca

Asociatia Smart Projects invita absolventii din judetul Valcea aflati in cautarea unui loc de munca  la Bursa Fortei de Munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea in data de 20.10.2016, incepand cu ora 9:00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Rm. Valcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

Stimularea ocuparii fortei de munca se poate realiza prin evenimente precum bursa fortei sau locurilor de munca. Un astfel de eveniment reprezinta un bun prilej pentru ca angajatorii sa intre in contact cu persoanele aflate in cautarea activa a unui loc de munca. La randul lor, acestea din urma au ocazia  sa identifice mai multe variante de angajare, avand oportunitatea sa isi depuna candidatura sau chiar sa fie recrutati direct, fara intermediari.

Astfel, in data de 20.10.2016, absolventii din judetul Valcea sunt invitati sa intre in contact cu angajatorii din judet in cadrul Bursei Fortei de Munca.

Angajatorii din judetul Valcea care doresc sa participe la acest eveniment trebuie sa depuna ofertele de locuri de munca vacante la sediul ALOFM Rm. Valcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Oferta locurilor de munca va fi completata si cu locurile de munca vacante din Uniunea Europeana/Spatiul Economic European. AJOFM Valcea, prin reteaua EURES Romania, ofera mai multe locuri de munca in strainatate printre care si 800 locuri de munca (500 de femei si 150 de cupluri) pentru Spania – munca sezoniera – cules capsuni.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, cu varsta cuprinsa intre 18 – 40 ani, pentru recoltarea capsunilor, campania 2017. Nu se solicita experinta.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Valcea din strada Dacia, nr. 8, et. II – III, camera 301, tel 0350 419.715, 0250 735608

Asociatia Smart Projects a derulat, in perioada 30.03.2015-31.12.2015, impreuna cu SC Ascendo SRL, proiectul „FPC – Format, Promovat, Calificat!”, nr. Contract POSDRU/182/2.3/S/151319. Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, Axa Prioritara 2, Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii; 5. Domeniul major de interventie. 2.3 Acces si participare la FPC. Valoarea totala eligibila a proiectului a fost 2.304.140,00 de lei, din care asistenta financiara nerambursabila, 2.258.057,20 de lei.

Obiectivul general al proiectului „FPC – Format, Promovat, Calificat!” a fost reprezentat de imbunatatirea accesului angajatilor din fostele zone industrializate din regiunile Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia in vederea dobandirii de noi competente sau dezvoltarea competentelor profesionale deja dobandite, in vederea obtinerii de catre acestia, a unei calificari/recalificari, prin participare la programe de formare profesionala continua.

Pentru mai multe informatii despre proiectul „FPC – Format, Promovat, Calificat!”, va invitam sa consultati www.smartprojects.org si www.format-promovat-calificat.ro.