Anna Lesko, pe Instagram: „Ce m-as face fara privirea ta?”

Anna Lesko, pe Instagram: „Ce m-as face fara privirea ta?”

Anna Lesko a fost mereu o artistă lipsită de inhibiții. Deși aflată la vârsta de 39 de ani și trecută într-o sarcină, cântăreața continuă să se mențină în formă și să-și uimească fanii cu trupul său de invidiat.

Recent, Anna Lesko a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie care a reușit să încingă imaginația internauților. Îmbrăcată sumar, artista s-a fotografiat în timp ce renunță la pantaloni și rămâne într-un body de dantelă albă, diafan și sexy.

„Ce m-as face fara privirea ta?” a fost mesajul postat de artistă alături de fotografie.

Internauții au reacționat imediat, complimentând-o pe Anna pentru formele pe care le deține. Însă artista susține că face eforturi uriașe pentru a se menține în formă. „O dietă de detoxifiere a ficatului, care durează între 5 şi 10 zile. Se prepară din piper Cayenne, 2 linguri de miere, dar să fie naturală, 2 linguri de lămâie şi cât suporţi de la organism piper. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă. 7-8 pahare pe zi sunt suficiente. Am făcut-o de patru ori. Ori de câte ori simţi nevoia de mâncare, bei un pahar din ăsta. Se detoxifiază ficatul foarte bine. Dacă vrei, mai şi slăbeşti…”, a explicat Anna Lesko, pentru revista Avantaje.

Have fun tonight!😻It's an order!

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko) on