Andre Agassi, noul antrenor al Simonei Halep pe care i l-a recomandat Darren Cahill

Andre Agassi, noul antrenor al Simonei Halep pe care i l-a recomandat Darren Cahill

Andrea Agassi ar putea să fie noul antrenor al Simonei Halep, la recomandarea lui Darren Cahill. Românca a anunţat la finalul meciului cu Kaia Kanepi că australianul i-a făcut o recomandare. Simona Halep, care tocmai a aflat ora de start a meciului cu Sofia Kenin, din turul 2, a spus că va ţine cont de acest lucru.

Jurnalistul Iulian Anghel, prezent la Australian Open, susţine că Andre Agassi ar fi propunerea făcută de Darren Cahill. Fostul mare tenismen este bun prieten cu fostul antrenor al Simonei Halep, iar românca îl cunoaşte bine după ce s-a antrenat la academia acestuia în ultimii ani înainte de turneul de la Indian Wells. “Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune încă cine e pentru că n-am discutat cu el. Suntem prieteni, am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu mai e antrenorul meu”, a declarat Simona Halep după victoria cu Kaia Kanepi.

Andre Agassi, antrenorul Simonei Halep pe care i l-ar fi recomandat Darren Cahill, este unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie. Americanul a câştigat în carieră opt titluri de Mare Şlem şi a fost numărul 1 mondial ATP timp de 101 săptămâni în perioada 1995-2003. În trecut, Andre Agassi i-a antrenat pe Novak Djokovic şi pe Grigor Dimitrov.

sursa: Fanatik.ro