5 diferențe între Kate Middleton și Meghan Markle

5 diferențe între Kate Middleton și Meghan Markle

Meghan Markle a devenit cea mai mediatizată persoană în presa britanică, după anunțul că va face parte din Familia Regală dupa ce se va casatori cu printul Harry. Comparația între actriță și Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a fost inevitabilă.

1.Tinerețea – În vreme ce Kate, care are rădăcini aristrocratice, și-a petrecut copilăria și tinerețea în Marea Britanie, Meghan a avut o copilărie foarte diferită, în California, notează The Sun.

2. Familia – Părinții lui Kate sunt oameni de afaceri căsătoriți din 1980, iar părinții actriței au divorțat de când Meghan avea șase ani.

3. Cariera – Kate Middleton este mai degrabă o figură publică decât o femeie de carieră. Ea a absolvit Universitatea St. Andrew, în 2005, având o diplomă în istoria artei. Meghan a jonglat cu mai multe joburi în cariera sa. Înainte să fie actriță, ea a fost model și expertă în caligrafie.

4. Istoricul relațiilor. Ducesa de Cambridge nu a avut multe relații înainte de prințul William, în schimb Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul Trevor Engelson. Actrița a divorțat în 2013, la doi ani de la căsătorie.

5. Prietenii din showbiz. Meghan Markle a apărut deseori cu persoane famimoase, din showbiz, în public, cum ar fi Serena Williams sau Priyanka Chopra, în vreme ce Ducesa de Cambrigde pare să prefere prietenii pe care i-a cunoscut la facultate.

sursa: Digi 24.ro

photo credit: Stock News USA